Historie

Van Zomeren Buizen is in 1971 opgericht door wijlen de heer E.C.C. van Zomeren. De heer Van Zomeren startte zijn loopbaan bij Jaagstaal in Bussum en na een aantal dienstjaren startte hij zijn eigen onderneming, Van Zomeren Buizen B.V. in Mill (Noord-Brabant). In eerste instantie trad hij op als agent voor Hoberg&Driesch, Düsseldorf voor de levering van naadloze dikwandige buizen in Nederland. Kort daarna ging hij volledig zelfstandig om niet langer afhankelijk te zijn van het agentschap.

Van Zomeren Buizen B.V. was (en is nog steeds) specialist van naadloze dikwandige stalen buizen en gefocust op snelle leveringen. Van Zomeren Buizen B.V. had naast de heer Van Zomeren zelf, die zich m.n. bezig hield met de afhandeling van telefonische aanvragen en de bestellingen, twee vertegenwoordigers in dienst; te weten Bart Ranke en Theo van Erp. Van Zomeren Buizen B.V. is circa 10 jaar leverancier geweest van buizen voor de Nederlandse verkeersportalen, waarvan hij de enige voorraadhouder was.

Na jarenlang succesvol zaken doen en inmiddels een bekende naam in de staalwereld, kwam de heer Van Zomeren te overlijden op 68-jarige leeftijd. Momenteel wordt Van Zomeren Buizen geleid door mevrouw Eugenie Fransen – van Lieshout.