ONZE SERVICE

Wij zijn:

Een dynamisch en jong team en vinden het een uitdaging om aan de wensen en behoeften van haar klanten optimaal te kunnen voldoen.

Daarnaast mag de klant ervan uitgaan dat we haar kunnen voorzien van professioneel advies op gebied van informatie omtrent de stalen buizen uit het assortiment van Van Zomeren Buizen, zoals welke kwaliteit past men het beste bij een bewerking toe. Wij streven ernaar om de tijd tussen offerte aanvraag en levering zo klein mogelijk te houden. Dit is in een paar dagen te realiseren.

Wij leveren:

Kwalitatief eerste keus buismateriaal uit Europa. Elke buis is voorzien van een 3.1 certificaat en traceerbaar. Op verzoek van de klant nodigen we een beambte van Lloyd’s, DNV, of Bureau Veritas uit om de buizen te laten herwaarderen en te voorzien van een 3.1C/+ certificaat. Tevens leveren we ook buizen af fabriek met een 3.2 certificaat uit nieuwe walsing.

Vanwege ons uitgebreide netwerk en de jarenlange contacten met fabrieken en leveranciers beschikken we over een groot assortiment aan buizen en kunnen we eenvoudig uit voorraad en af-fabriek leveren.

Wij bieden:

Kwaliteit, service, een vrouwelijke touch, een dosis aan ervaring en commitment. Wij zijn loyaal aan onze klanten, houden ons aan de afspraak en volgen de marktontwikkelingen.

Korte communicatielijnen zorgen ervoor dat we snel kunnen schakelen en het traject van bestelling tot afleveren eenvoudig kunnen volgen. 

Alles uit voorraad:

Ruim 300.000 verschillende buisafmetingen in ca 80 diverse kwaliteiten uit voorraad leverbaar. Van Zomeren Buizen heeft reeds jarenlange relaties met binnenlandse en buitenlandse fabrieken, importeurs en leveranciers van staal. Wij kopen het staal in vanuit bestaande voorraden of direct af fabriek.

Al onze buizen zijn 1e keus en Europees materiaal en wanneer het Chinees materiaal is dan uitsluitend vanuit Lloyds goedgekeurde fabrieken.

Snelle levering:

Van voorraad naar klant in 2 à 3 werkdagen voor handelslengtes en 3 à 4 dagen voor op maat gezaagde lengtes en stukken, alles franco huis geleverd. Het staal wordt bij de fabriek of leverancier/importeur opgehaald en direct bij de klant afgeleverd.

Middels deze korte lijnen, is het traject goed te volgen. Voor het transport zijn we een strategische samenwerking aangegaan met Tinie Manders transport in Geldrop. Het is zelfs mogelijk de buizen bij hen rechtstreeks op te halen. Wij leveren uitsluitend in Nederland, noorden van België en Duitsland Ruhrgebied.

Spoedtransport mogelijk binnen 24 uur met een extra toeslag.

Op maat gezaagd:

Naast handelslengtes kunnen we alles op maat zagen, zelfs in stukken met een zaagdikte vanaf 20 mm. Daarnaast kennen wij geen minimale orderafname of bestedingsbedrag, alles is mogelijk. Zo kunt u één stukje buis bestellen van bv 200 mm of zelfs nog kleiner.

Het is wellicht overbodig te zeggen, maar 1 klein stukje buis bestellen is ongunstig voor de prijs. De prijs wordt berekend op aantal meters en het totale gewicht.

Ik wil gebeld worden!